Multimèdia

  •   Editors d'imatges en línia
  1.  Pixlr és un potentíssim editor d'imatges al núvol amb multitud d'aplicacions i tot de forma fàcil i intuïtiva, però potser la característica a destacar és la seva velocitat. 

       http://pixlr.com/editor/


  • Editors de so en línia
  1. Myna és un editor d'audio completament en línia i gratuït. Permet mesclar música i clips d'audio, aplicar efectes de so o gravar la teva veu o els teus instrument. També pots gravar els arxius en format mp3 o escoltar-los al revés. 

        http://www.aviary.com/online/audio-editor


  • Presentacions en línia
  1.  Slideshare és un servei de publicació de presentacions en línia. Permet "pujar" presentacions generades amb PowerPoint i compartir-les al núvol.
        http://www.slideshare.net                                                                                                                      


                 


                           


  •  Editar vídeo en línia
  1. Pixorial Podem importar vídeos, afegir transicions, canviar formats i exportar el resultat gratuïtament al vostre compte de Facebook, és compatible amb diferents formats: AVI, FLV, MOV, MP4, MPEG, DV, RM y WMV. A més podem donar al vídeo efectes bàsics, retallar escenes i, en cas de poder pagar per això, obtenir per correu un DVD amb el resultat.

       http:// www.pixorial.com 


  • Convertidor de mapa de bits a vectorials en línia
  1. Vectormagic Eina 2.0 que permet convertir imatges en formats de mapa de bits (JPG, GIF, PNG, ...) a arxius amb format de gràfics vectorials (EPS, SVG, ...)
        http://vectormagic.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada